WandelWol

WandelWol antidruk-wol is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor, weinig vetpolster onder de voet en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.

WandelWol bestaat uit een melange van  100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

De dames van wandelWol hebben voor iedere toepassingen een filmpje gemaakt, zodat je per sport kunt zien hoe je de WandelWol kan aanbrengen.
Zie hun website https://www.wandelwol.nl/wandelwol-toepassingen/

 

zakje met 10 gram € 6,95

zakje met 20 gram € 9,95

zakje met 40 gram € 18,95